Welkom bij Schotman Restauraties

Schotman Restauraties is een kwalitatief hoogstaand bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de restauratie, renovatie en onderhoud van monumentale gebouwen. Daarnaast is Schotman Restauraties ook sterk in nieuwbouw en verbouw van nieuwe en moderne woningen.

Kennis van zaken, vakkundig en professioneel

Schotman Restauraties wordt gewaardeerd om zijn expertise, vakkundige en professionele aanpak van restauratieprojecten. Opdrachtgevers zijn architecten, aannemers, stichtingen en de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. Deze dienst staat bekend om de hoge kwaliteitseisen die ze stelt. In de loop der jaren heeft men in de specialistische sector een goede naam kunnen opbouwen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het restaureren van kerken en monumentale gebouwen, zoals Abdij Sion in Diepenveen, Onze Lieve Vrouwe kerk te Culemborg, De Walburgiskerk in Zutphen en nog veel andere projecten. Bekijk ons volledige overzicht van referenties.

Ons team

De kwaliteit van ons Restauratiebedrijf in Vorden valt of staat natuurlijk bij de kwaliteit van ons team. Zonder een team van vakbekwame mensen met de up-to-date kennis om ieder project naar behoren uit te voeren zijn wij nergens. U mag van ons team dan ook vakbekwaamheid verwachten; zonder kennis van zaken geen goed resultaat. Ons team is vakbekwaam in alle aspecten van de bouw. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit en maatwerk.

Bert Schotman
Eigenaar
Daniël Smith
Metselaar
Hans Sloot
Timmerman
Peter Nijenhuis
Timmerman